2015. március 13., péntek

Dr. Avatar Fénymester üzenete


Kedveseim!

Együtt a Fénybe...

Sokszor van benned az érzés, lépni s menni...nem tudsz már maradni, s hirtelen eltudsz engedni mindent, mert már annyira szorít a cipő.
Jönnek más élmények, más emberek, más szituációk s még sorolhatnám, a Te döntésed, mit fogadsz be s mit fogadsz el, érzed úgyis mi az vagy ki az, aki szolgálja a lelked fejlődését, persze kölcsönös.
Befolyásolni a lelkedet nem szabad külső benyomás alapján, engedd meg magadnak, azt az élményt, hogy megismered belülről a másikat, engedd kibontakozni Egyéniségét szabadon.
Szíved szerint cselekedj, az érzés, ami megfogalmazódik benned bátran adjál neki hangot, érezni fogod azt is, hogy ez milyen érzést vált ki a másikból, sose bánjál meg semmit.


Miért ösztönözlek a szíved szerinti kifejezésre?

Csak, így tudod magad kipróbálni s megadni magadnak azt az élményt, amiben szeretsz létezni. Hidd el, hogy egy idő után olyan emberek vesznek körül, akik hasonlóak. Hiszen hasonló "szőrű" emberek értik meg érzéseidet, kifejezéseidet,
ritmusodat s így tudjátok emelni egymást a Fénybe.
Akikkel nem tudsz azonosulni illetve eltér a rezgésetek, akkor két nyelven fogtok beszélgetni s nem lesz egyet értés, szeretet szemével szemléld s ne éld meg kudarcként.

Engedjétek egymást szabadon áramolni s maradjatok egymás lelkétől függetlenek, mert csak így veszítek észre egymásban a csodát.

Szeretettel s Áldással,

Diktálta: Dr. Avatar Fénymester

Lejegyezte: Anahita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény